NIVI Andorra

ALTRES SERVEIS DE PSICOLOGIA A ANDORRA

Des de NIVI Andorra entenem que les persones són la pedra angular de
qualsevol organització o sistema social (família, escola, empresa, institucions o col·lectius diversos).

Per assegurar l’èxit d’aquests sistemes es recomana  invertir en les
persones i en els equips, per tal d’optimitzar tot el seu potencial i
els seus recursos. NIVI ofereix accions formatives i intervencions adaptades a les necessitats de cada client.


Counselling a persones,
grups o empreses

El Counselling és una relació d’ajuda entre un client i un professional per tal de gestionar dificultats puntuals. A través del diàleg i l’acompanyament, es guia a la persona a reconèixer i gestionar les emocions. D’aquesta manera es fomenta el creixement personal i la presa de decisions, desenvolupant els recursos personals i potenciant aquells que li proporciona l’entorn.
Coaching individual i
als equips empresarials

El Coaching és una disciplina que busca el desenvolupament del potencial dels individus i/o les empreses. Aquesta especialitat ajuda a assolir objectius de la vida personal i professional. S’entrena a les persones per la consecució de reptes i metes, també en el desenvolupament d’habilitats específiques i en la promoció de canvis i millores.
Assessorament a
institucions i empreses

Des de NIVI Andorra apliquem la Psicologia a l’àmbit laboral, i oferim solucions a aquelles situacions que puguin requerir la intervenció d’un expert en les relacions humanes, com poden ser la potenciació dels recursos d’un equip de treball, els conflictes laborals, la cohesió, l’assoliment d’objectius, l’eficàcia de les persones en el context laboral o el desenvolupament de projectes.
Així per exemple hem col·laborat amb diferents empreses del país com amb MoraBanc, l'Hble. Comú de Sant Julià de Lòria, l'Hble. Comú Andorra la Vella, el Cos de Bombers, l'Associació de Dones d'Andorra, el Ministeri d’Educació del Govern d’Andorra, l'Ecotècnic i elTaller d’Emprenedors.
Intervencions formatives

Els professionals de NIVI Andorra estem preparats per dur a terme accions formatives a mida del client, en el format que sigui més adequat per a cada públic i àmbit: conferències, xerrades, tallers, seminaris, etcètera.
Hem col·laborat amb: l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Ajuntament d’Oliana, l'Hospital de Berga, l’Escola Andorrana, l'Esquí Club Pas de la Casa – Grau Roig, el Col·legi St Ermengol i la Universitat d'Andorra, entre d'altres.
Accions divulgatives
en diversos mitjans
de comunicació

Des de NIVI hem donat a conèixer la Psicologia i les aplicacions que aquesta ciència pot tenir en els diversos àmbits de la vida en diferents mitjans de comunicació. Podem mencionar col·laboracions amb el Diari d’Andorra i amb el Periòdic, amb la Radio i la Televisió d’Andorra, amb Radio Valira i amb la Cadena Ser.
 

 

Entitats col·laboradores