NIVI Andorra

TALLERS, XERRADES I GRUPS DE SUPORT

Els nostres psicòlegs realitzen tallers que s’adapten a tu a Andorra

Avui en dia el creixement personal és important, a qualsevol edat, per millorar en tots els àmbits de la nostra vida. El nostre equip de psicòlegs ofereix regularment tallers a Andorra per millorar la gestió de les emocions, les habilitats socials i de comunicació, les relacions interpersonals, l’autoconeixement i l’autoestima, la gestió de conductes problemàtiques, el maneig de l’estrès, les tècniques d’estudi, la resolució de conflictes, entre d’altres.
Alhora, a NIVI gestionem grups de persones de totes les edats amb diverses necessitats compartides, com per exemple, infants amb TDAH, grups de suport per a dols, estimulació cognitiva per a la tercera edat, grups d’estimulació precoç, grup de suport per a persones amb càncer o familiars.
No dubteu en consultar-nos.
 
En l’actualitat us proposem el següent:
  
TALLERS


RECONÈIXER I VÈNCER L'ESTRÈS
Us proposem uns tallers per ser capaços de reconèixer els indicadors d’estrès en els diferents àmbits de la vida. I aprofundirem en quines són les eines i els recursos per prevenir l’estrès i, per tant, per millorar la nostra qualitat de vida.


L'AVENTURA DE SER PARES,
tot allò que vols aprendre i compartir del teu bebè
Heu sigut pares recentment? Et sents content/a i desbordat/da a la vegada? Vols conèixer el desenvolupament del bebè, les seves necessitats i com afrontar la seva cura? Tens dubtes sobre la nova situació?
Us proposem un tallers per compartir les inquietuds amb altres pares i mares, i per aprendre a assimilar els nous canvis.


 TALLER DE SOBREPÈS I OBESITAT Taller Psicoeducatiu: aprèn eines per afrontar els problemes relacionats amb el sobrepès i l'obesitat.

EMOCIONA'T,
taller d'intel·ligència emocional
Què fan els vostres fills durant les vacances escolars?
Apunta'ls al taller d’intel.ligència emocional per a infants i adolescents. La importància i necessitat d’aprendre a gestionar el que sentim.


FES-TE ENTENDRE La importància d'una comunicació adequada i efectiva entre els educadors i els pares. 
Destinat als professionals de l'educació preescolar i infantil.
 
XERRADES


QUE ÉS L'ESTRÈS I COM ENS AFECTA?
Xerrada per la identificació i maneig de l’estrès: com reconèixer els indicadors d’estrès? Podem aprendre a utilitzar eines i recursos per a la prevenció de l’estrès?


ÚS I ABÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES
Xerrada informativa per a pares i/o educadors en relació a l’impacte i ús de les noves tecnologies en els nostres infants i adolescents.
 
L'AVENTURA DE SER PARES Proposem un espai per compartir les inquietuds amb altres pares i mares, i per aprendre a assimilar els nous canvis.


VOLS DEIXAR DE FUMAR? Si la resposta és afirmativa i no saps com fer-ho, vine a la nostra xerrada per saber-ne les claus!
  

EL NADAL I LES COMPRES Som capaços de gaudir del Nadal sense caure en excessos?